Boston Bruinsin hyökkääjä Milan Lucic pidätettiin 18. marraskuuta. Daily Faceoffin mukaan soitto hätänumeroon oli tapahtunut, kun Lucic yritti kuristaa vaimoaan Brittanya.

Boston Globe sai haltuunsa pidätysraportin, jonka mukaan Lucic väitetysti veti vaimoaan hiuksista ja poliisi havaitsi punoitusta uhrin rintakehässä.

– Hän sanoi yrittäneensä kävellä pois aviomiehensä luota ja sanoi, että hänen aviomiehensä tarttui häntä hiuksista ja veti häntä taaksepäin. Hän sanoi, että niin tehdessään epäilty sanoi, ettei hän ole menossa mihinkään, poliisiraportissa kerrotaan.

Poliisin mukaan Lucic vaikutti päihtyneeltä, kun hän avasi oven ja sanoi, ettei mitään ole tapahtunut. Paikalla olleet poliisit huomasivat rikkoutuneen lampun ja lasin siruja lattialla, kun he ohjasivat Lucicia makuuhuoneeseen pukeutumaan.

Raportin mukaan riita sai alkunsa kadonneesta puhelimesta.

– Uhri sanoi, että hänen aviomiehensä ei löytänyt puhelintaan palattuaan illanvietosta. Uhri sanoi, että epäilty alkoi huutamaan hänelle ja vaati puhelintaan takaisin uskoen, että uhri oli piilottanut puhelimen.

Lucic on toistaiseksi sivussa Bostonin toiminnasta.