Calgary Flamesin fanien toiveisiin vastattiin myöhään torstaina, kun seura tiedotti nostaneensa huippulupaavan maalivahdin Dustin Wolfin NHL:n puolelle.

22-vuotiasta Wolfia pidetään yhtenä maailman lupaavimpana maalivahtina. 183-senttinen yhdysvaltalainen on suorastaan dominoinut viime vuosina farmissa ja siitä osoituksena on valinta AHL:n parhaaksi pelaajaksi viime kaudella.

Tällä kaudella Wolf on pelannut Flamesin farmijoukkueen Calgary Wranglersin riveissä kuusi ottelua komealla torjuntaprosentilla 92,4. Viime kaudella hän nappasi kiekkoja uskomattomalla 93,2 prosentin varmuudella.

Wolf debytoi viime keväänä NHL:ssä San Jose Sharksia vastaan. Hän torjui joukkueelleen komean 3-1-voiton.

Flamesillä on tällä hetkellä NHL:n puolella Wolfin lisäksi kaksi maalivahtia: Dan Vladar ja Jacob Markström. Näistä jälkimmäinen on kärsinyt pienestä vammasta, joten Wolf kutsuttiin pikahälytyksellä avuksi.

Calgary Flames

@NHLFlames
AWOOOOOOO!

The #Flames have recalled Dustin Wolf from the @AHLWranglers 🐺

📄: bit.ly/3MAQr8O