Montreal Canadiens on tehnyt kokoonpanoonsa suomalaisittain ikävän muutoksen.

NHL-seuran päävalmentaja Martin St. Louis kertoi aamuharjoitusten jälkeen, että Jesse Ylönen on pudotettu jälleen pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle. Ylösen tilalle nousee Michael Pezzetta. Samalla myös Christian Dvorak pääsee vihdoin tositoimiin.

24-vuotiaalle Ylöselle alkukausi ei ole ollut paras mahdollinen, sillä katsomokomennuksia on tullut jo kahdesti aiemminkin. Tällä kaudella suomalaishyökkääjä on esiintynyt kahdeksassa ottelussa tehopistein 1+0.

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
Martin St-Louis confirme que Christian Dvorak disputera son premier match de la saison ce soir. Michael Pezzetta prendra la place de Jesse Ylönen dans la formation.

St-Louis confirms that Dvorak will make his season debut against the Blues. Pezzetta is in for Ylönen.

#GoHabsGo