Nimekkäällä rosterilla operoivan Calgary Flamesin alkukausi on ollut katastrofaalinen.

Viime kauden floppijoukkue on aloittanut tämänkin kauden surkeasti sen napattua yhdeksästä ensimmäsestä ottelustaan vaivaiset kaksi voittoa. NHL-toimittaja Eric Francisin mukaan seurajohto on nyt laittanut mm. tähtipuolustaja Noah Hanifinin tiettävästi hyvin edenneet jatkosopimusneuvottelut jäihin. Jatkosopimuksen sijaan Flames harkitsee nyt tiettävästi kärkipuolustajansa kauppaamista.

– Flamesin kausi saattaa olla ohi kahdenkymmenen pelin jälkeen. Seurajohto on laittanut jatkosopimusneuvottelut jäihin. Ei ole mitään järkeä kiinnittää pelaajia, jotka eivät saa hommaa toimimaan, Francis pohjustaa.

Elias Lindholmin ja Hanifinin heivaaminen toisaalle varausvuoroja vastaan on mahdollista. Dan Vladarin kauppaaminen tekisi maalilla tilaa Dustin Wolfille. Isoja päätöksiä viimeistä sopimuskauttaan pelaavien Chris Tanevin ja Nikita Zadorovin suhteen luvassa.

– Merkittävät muutokset joukkueessa näyttävät väistämättömiltä – ja niitä saatetaan nähdä nopeammin kuin kukaan olisi ennakoinut, Francis lataa.