Viime kesänä Stanley Cup -mestaruuden Vegas Golden Knightsissa voittanut Phil Kessel etsii uutta osoitetta NHL:ssä.

The Athletic -sivuston toimittajan Chris Johstonin mukaan 36-vuotias Kessel on ollut viime viikkoina hyvin lähellä sopimusta muutamankin NHL-seuran kanssa.

Johnston huomauttaa, että siirron viimeistely edellyttää kyseisiltä joukkueilta tilan raivaamista palkkakattoon.

NHL:n kaikkien aikojen ”rautamies” Kessel on varautunut siihen, että rooli tulevassa joukkueessa voi jäädä mahdollisesti hyvin pieneksi ja 1064 yhtämittaisen pelatun runkosarjaottelun putki voi katketa.

Kessel voi olla vielä käyttökelpoinen pelaaja mestaruudesta taistelevan joukkueen alempiin ketjuihin. Kolminkertainen Stanley Cup -mestari teki viime sesongilla Golden Knightsin paidassa 82 runkosarjaottelussa 14 maalia ja 36 tehopistettä.