NHL-kauden suurimpiin mestarisuosikeihin lukeutuva Colorado Avalanche solmi perjantai-iltana tärkeän jatkosopimuksen.

Seura tiedotti kiinnittäneensä viimeisen sopimusvuotensa aloittaneen tähtipuolustajansa Devon Toewsin seitsemän vuoden jatkosopimuksella. Toews, 29, kuittaa tuoreesta sopimuksestaan 7,25 miljoonaa dollaria vuodessa. Diilin kokonaisarvoksi tulee täten 50,75 miljoonaa taalaa.

NHL-uransa kaksi ensimmäistä kautta New York Islandersia edustanut kanadalainen pelasi viime kauden runkosarjassa 80 ottelua tehoin 7+43=50. Pudotuspeleissä taituri nakutti seitsemään peliin tehot 1+8=9.

Avalanchen riveissä Stanley Cupin toissa kaudella voittanut Toews on Islandersin 4. kierroksen varaus kesältä 2017.

Colorado Avalanche

@Avalanche
SEVEN MORE YEARS OF TOEWSER!

Devon Toews has agreed to a seven-year contract extension ✍️

#GoAvsGo