Columbus Blue Jackets on julkaissut uuden sopimusuutisen ennen kauden avausotteluaan.

NHL-seura tiedottaa verkkosivuillaan päässeensä yksivuotiseen jatkosopimukseen hyökkääjä Justin Danforthin kanssa. 30-vuotiaan kanadalaisen tuore sopimus on astuu voimaan ensi kaudella. Sopimuksen arvo on 1,1 miljoonaa dollaria.

Pelaajaurallaan Suomessa Lukon riveissäkin kiekkoillut Danforth aloittaa pian kolmannen kautensa Blue Jacketsin organisaatiossa. Viime kaudella kanadalaishyökkääjä oli sivussa suurimman osan kaudesta. Hän summasi kuudessa ottelussa kolme (2+1) tehopistettä.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
The Columbus Blue Jackets have signed forward Justin Danforth to a one-year, $1.1 million contract extension through the 2024-25 NHL season.

📝 cbj.co/danforth101123

@RuoffMortgage | #CBJ