NHL:ssä pelannut hyökkääjä Nic Kerdiles, 29, on kuollut moottoripyöräonnettomuudessa. Suru-uutisesta kertoo miehen entinen seura Anaheim Ducks.

TMZ-sivusto kertoo, että onnettomuus tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä Nashvillessa. Sivuston mukaan Kerdiles ajoi moottoripyörällään stop-kyltin ohi pysähtymättä ja ajoi henkilöauton kylkeen.

Kerdiles kiidätettiin sairaalaan onnettomuuden jälkeen sairaalaan, jossa hän lopulta menehtyi.

Kerdiles on Ducksin kakkoskierroksen (36.) varaus vuodelta 2012. Hän pelasi vuosina 2016-18 NHL:ssä kolme runkosarjaottelua ja neljä pudotuspeliottelua Ducksin riveissä.

Ammattilaisuransa vuonna 2014 aloittanut Kerdiles edusti Anaheim Ducksin lisäksi seuran farmijoukkueita San Diego Gullsia ja Norfolkia Admiralsia. 188-senttisen yhdysvaltalaisen uran viimeiseksi kaudeksi jäi 2018–19, jolloin hän pelasi kolme ottelua Manitoba Moosessa.

Anaheim Ducks

@AnaheimDucks
We’re heartbroken to hear the news about Nic Kerdiles, who died in a motorcycle accident this morning. An Irvine native, Nic became the first player from Orange County to play for the Ducks, in 2017. Our thoughts and deepest sympathies go out to his family and loved ones.