Colorado Avalanchen tähtipuolustaja Devon Toews, 29, on kommentoinut ensimmäistä kertaa tulevaisuuttaan seurassa miehen aloittaessa pian viimeisen sopimuskautensa Kalliovuorten kupeessa.

Toews kuittaa tulevasta kaudesta 4,1 miljoonaa dollaria. Tuleva sopimus tulee todennäköisesti jopa tuplaamaan viime kaudella 50 pistettä iskeneen puolustajan vuosiansiot. Toews toivookin pääsevänsä sopuun jatkosta vielä ennen runkosarjan alkua.

— En haluaisi, että neuvottelut jatkosta venyvät runkosarjan puolelle. Toiveeni on pysyä täällä urani loppuun asti. Jos onnistumme tässä, se olisi upeaa, 29-vuotias taituri kommentoi Mile High Sportsille.

Jos Avalanche päätyy päästämään Toewsin vapaille markkinoille, on toissa kaudella 67 pelissä uransa ennätystehot (57) iskenyt puolustaja takuuvarmasti yksi ensi kesän tavoitelluimpia vapaita agentteja NHL:ssä. Seuran johtoporras halunnee silti nähdä pelaajansa tämän kauden tason ennen sitoutumista pitkään ja rahakkaaseen jatkosopimukseen.