Colorado Avalanche on päässyt ensimmäisiä kertoja joukkueena jäälle tänä syksynä. Samalla paljastui Coloradon uusi ykkösketju.

Ykkösvitjassa pelaavat tuttuun tapaan Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen. Kaksikko on isketty yhteen kesällä hankitun Jonathan Drouinin kanssa.

Kolmikon kemiat ovat paperilla kutkuttavat. MacKinnonin ja Rantasen yhteispelin tietävät kaikki, mutta MacKinnonilla on myös historiaa yhdessä Drouinin kanssa. Aikanaan kaksikko muodosti kanadalaisen junnukiekon vaarallisimman tutkaparin Halifax Mooseheadsissa.

Kaudella 2013-14 Drouin tykitti MacKinnonin rinnalla Halifaxissa 46 otteluun 108 tehopistettä. Pudotuspeleissä hän kirjasi 18 matsiin käsittämättömät 41 pinnaa. Kaksikko juhli kauden päätteeksi Memorial Cup -mestaruutta.

NHL:ssä Drouin ei ole lyönyt samalla tavalla läpi. Hän on kärsinyt useista loukkaantumisista, eikä fyysinen peli ja työnteko ole aina maistuneet lahjakkaalle laiturille. Viime kaudella hän pelasi 58 NHL-ottelua Montreal Canadiensissa tehoin 2+27=29. Hänen tehotilastonsa oli 18 astetta pakkasen puolella.