Anaheim Ducks ei ole saanut vieläkään sorvatuksi jatkosopimuksia kahdelle tärkeimmälle nuorelle talentilleen, tähtisentteri Trevor Zegrasille sekä puolustaja Jamie Drysdalelle.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin mukaan molempien sopimusneuvottelut ovat tällä hetkellä pahasti umpikujassa. Kaksikosta Drysdalen agentti on parhaillaan Anaheimissa vääntämässä tulevan diilin yksityiskohdista Ducksin seurajohdon kanssa.

Zegras puolestaan olisi LeBrunin mukaan valmis allekirjoittamaan Ducksin kanssa kolmen vuoden mittaisen siltasopimuksen pitkän sopimuksen sijaan. Sisäpiiritoimittajan mukaan näkemyserot vuosipalkan osalta ovat kuitenkin vielä mittavia.

Ducks avaa harjoitusleirinsä ensi viikolla. Joukkueella on palkkabudjetissaan 16, 6 miljoonaa dollaria vapaata tilaa nuorten rajoitettujen vapaiden agenttiensa kiinnittämiseksi.