NHL on viime vuosina laajentunut vauhdilla. Ensin kiekkoliiga kasvatti reviiriään, kun Vegas Golden Knights perustettiin, ja muutama vuosi myöhemmin kiekkokartalle liittyi myös Seattle Kraken. Lisää uusia joukkueita voi olla luvassa.

NHL:n varakomissaari Bill Daly kommentoi ESPN:n haastattelussa, että NHL voisi laajentua kolmannen kerran Atlantaan. Tällä kertaa joukkueella voisi olla paremmat mahdollisuudet selvitä kaupungissa, kun kaupungin väestössä on tapahtunut muutoksia ja alueelle on muuttanut suuria yrityksiä.

Viimeksi kaupungissa pelasi Atlanta Trashers. Joukkueen riveissä pelasivat muun muassa Dany Heatley, Marian Hossa, Ilja Kovaltshuk ja Kari Lehtonen, mutta seuran menestys oli heikkoa läpi sen historian. Vuonna 2011 Atlanti myytiin ja seura siirtyi Winnipegiin.

Liigan laajentuminen ei kuitenkaan ole ykkösprioriteetti juuri nyt, vaikka uusia mahdollisuuksia seurataankin mielenkiinnolla.

– On olemassa potentiaalisia markkinoita, jotka soveltuisivat hyvin NHL-kiekolle, joten linjamme on pitää ovea auki. Jos jollain on mielenkiintoa ja suunnitelma, hän voi tulla tapaamaan meitä ja arvioimme asiaa. Jos omistajamme kiinnostuvat, voimme lähteä toteuttamaan sitä. Juuri nyt mikään ei ole päässyt sille tasolle, mutta asia voi muuttua, Daly kommentoi.