Ruotsalaistähti Elias Lindholmin tulevaisuus Calgary Flamesissä on ollut yksi kuluneen kesän suuria puheenaiheita.

NHL-toimittaja Frank Seravalli raportoi kesäkuussa, että Lindholm ei halua tehdä jatkosopimusta Calgaryn kanssa. 28-vuotiaan hyökkääjän kuusivuotinen ja 29,1 miljoonan dollarin arvoinen sopimus päättyy ensi kauteen.

Tällä viikolla Lindholmin tilanteessa tapahtui yllättävä käänne: hän on sittenkin valmis jatkamaan uraansa Flamesin paidassa.

– Olen valmis pysymään Flamesissä. Agenttini hoitaa asiaa Flamesin kanssa. Vielä on paljon asioita, joista meidän täytyy sopia, mutta sanoin heille voivani harkita jäämistä, Lindholm kertoo HockeySverige-sivuston haastattelussa.

Lindholm oli viime kaudella Flamesin toiseksi tehokkain pelaaja. Puolustussuuntaan tunnollinen sentteri kirjasi runkosarjan 80 ottelussa tehopisteet 22+42=64.