Boston Bruinsin seuralegenda Patrice Bergeron ilmoitti tiistaina uransa päättymisestä, mikä aloitti välittömästi spekulaatiot siitä, kuka toimii Bruinsin ykkössentterinä alkavalla NHL-kaudella.

Tällä hetkellä myös David Krejcin lopettaminen vaikuttaa todennäköseiltä, minkä myötä kolmosssentteri Pavel Zacha olisi ilman täsmävahvistuksia Bruinsin tämän hetkinen ykkössentteri.

Winnipeg Jetsin sisäpiiritoimittaja Scott Billeckin mukaan Mark Scheifele on ollut pitkään Bruinsin papereissa ykkösvaihtoehto Bergeronin mahdollisen lopettamisen varalle. Nyt Bruinsin ensisijainen kiinnostuksen kohde on toimittajan mukaan kuitenkin siirtynyt toisen kanadalaisseuran suuntaan.

Blake Wheelerin rinnalla pitkään pelanneesta Scheifelesta luopuminen on pitkään ollut potentiaalinen vaihtoehto Jetsille, tosin nyt näyttää siltä, että asia (Scheifelen Bruins-siirto) saa odottaa. Saattaa olla, että Bruins on jälleen mukana kuvioissa jossain vaiheessa, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että he ovat keskittäneet huomionsa siihen, mitä Elias Lindholmin ja Calgaryn välillä tapahtuu, Billeck väittää.

Lindholm, 28, sekä Scheifele, 30, ovat parhaassa peli-iässään olevia senttereitä ja kummastakin olisi Bruinsille pitkäaikaista hyötyä. Ruotsalaishyökkääjä Lindholm on jo ilmoittanut Flamesille, ettei mies aio jatkaa seurassa enää ensi kesänä päättyvän sopimuksensa umpeutuessa.