Tampa Bay Lightning on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen kanadalaishyökkääjä Tanner Jeannotin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on 5,33 miljoonaa dollaria, joten tuore sopimus takaa Jeannotille 2,665 miljoonan dollarin kausitienestit.

26-vuotias Jeannot siirtyi Tampan riveihin viime kauden siirtotakarajalla Nashville Predatorsista, jota hän oli edustanut koko aiemman NHL-uransa ajan. Hän ehti pelaamaan Tampan paidassa 20 runkosarjaottelua pistein 1+3 sekä kolme pudotuspeliä pisteittä. Alkukauden aikana hän kirjautti Predatorsin riveissä 56 otteluun tehot 5+9=14.

NHL-urallaan Jeannot on pelannut kaikkiaan 172 runkosarjaottelua (35+31=66) sekä 12 pudotuspeliä (0+2).

Tampa Bay Lightning

@TBLightning
HEEEEERE'S JEANNOT

We have signed restricted free agent forward Tanner Jeannot to a two-year contract worth an average annual value of $2.665 million.

📝: tbl.co/jeannot6-15