Pierre-Luc Dubois’n siirto Winnipeg Jetsistä Montreal Canadiensiin on ollut tapetilla jo paremman aikaa, joskin nyt osapuolten neuvottelut ovat tiettävästi ajautuneet umpikujaan.

Canadiensia läheltä seuraava toimittaja Marc de Foy paljastaa Jetsin vaativan vaihdossa tähtisentteristä pelaajia, joista Montreal ei ole valmis luopumaan.

De Foyn mukaan Jets haluaa sisällyttää kauppaan jonkun kolmikosta Nick Suzuki, Kaiden Guhle tai Kirby Dach. Canadiensin GM Kent Hughes ei ole kuitenkaan ollut ainakaan toistaiseksi kiinnostunut sisällyttämään kauppaan yhtäkään edellä mainituista, mikä on tiputtamassa Habsin pois kilpajuoksusta Dubois’n palveluksista.

Myös muut Dubois’ta havittelevat seurat ovat tiettävästi haistaneet veren. Los Angeles Kings ja Calgary Flames ovat sisäpiirilähteiden mukaan liittyneet jo mukaan kilpajuoksuun Jets-tähdestä. Aiemmin ainakin Colorado Avalanchen, Boston Bruinsin, New York Rangersin sekä Minnesota Wildin on kerrottu tutkailevan mahdollisuuksia Jetsistä pois haluavan Dubois’n hankkimiseksi.

LUE LISÄÄ AIHEESTA: Raju arvio! NHL-mestarivalmentaja lataa suorat sanat siirtopyynnön jättäneestä supertähdestä: ”Kolmosketjun pelaaja”