Kesän siirtoikkunan mielenkiintoisimpiin joukkueisiin lukeutuva Winnipeg Jets on tiettävästi valmis kauppaamaan toisaalle jopa useamman tähtinimistään.

Joukkueen eturivin tähdistä maalivahti Connor Hellebuyck ja keskushyökkkääjä Pierre-Luc Dubois ovat puhuneet suoraan lähtöhaluistaan, minkä lisäksi seura on sisäpiirilähteiden mukaan saanut kyselyitä myös pitkäaikaisista kärkihyökkääjistään Mark Scheifelesta sekä Blake Wheeleristä.

NHL:n mestaruuden Colorado Avalanchen päävalmentajana keväällä 2001 voittanut Bob Hartley pamauttaa nyt quebeciläiselle BPM Sports Radiolle antamassaan haastattelussa kitkerän lausunnon kotikaupunkiinsa ja Montreal Canadiensiin haikailevasta Dubois’ta.

– Minulle Pierre-Luc Dubois on Stanley Cupista haaveilevan seuran kolmossentteri. Pelipaikka jopa kakkosketjussa on ehkä liikaa vaadittu. Hän on isokokoinen kaveri ja rakastan häntä. Ei ole mitään väärää pelata kolmosketjussa, Hartley lataa.

Rajoitetun vapaan agentin papereilla tänä kesänä markkinoilla oleva Dubois vaatii seuraavalta sopimukseltaan tiettävästi jopa yhdeksän miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Mies nakutti päättyneen kauden 73 runkosarjapelissä tehot 27+34=61.