Vegas Golden Knights on enää yhden voiton päässä paikasta Stanley Cup -finaaleista. Kyseessä on pienoinen yllätys, sillä vielä kevään korvillakaan harva uskoi Vegasin mahdollisuuksiin. Joukkueella nimittäin oli yksi iso heikkous: maalivahtipeli.

Logan Thompson ja Laurent Brossoit pelasivat alkukaudella kelvollisesti, mutta kummaltakaan ei sopinut odottaa ihmeitä, kun pelit kovenisivat. Vegasin odotettiin hankkivan maalivahtivahvistus, mutta oli yllätys, kun seura hankkikin varsin nimettömän Adin Hillin.

Hill on kuitenkin osoittautunut todelliseksi huippuvahvistukseksi. Hän on ollut pudotuspeleissä Vegasin selkeä ykkösmaalivahti ja menestyksen takuumies. Kymmenessä pudotuspeliottelussa hänen torjuntaprosenttinsa on 93,2. Brossoit on puolestaan pelannut kahdeksan peliä torjuntaprosentilla 89,4. Hillin voikin odottaa pelaavan kaikki loput pelit.

Hill siirtyi Vegasiin San Jose Sharksista. Vaihdossa Golden Knights joutui antamaan ainoastaan 4. kierroksen varausvuoron. Hill saattaakin olla koko kauden kovin pudotuspelivahvistus – hinta/laatu-suhteella hän on sitä varmasti.

Vegasin ja Dallas Starsin välinen pudotuspelisarja on 3-2 tilanteessa. Vegas johti sarjaa 3-0, mutta on ollut viime peleissä vaikeuksissa.