TPS tiedottaa solmineensa kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Aarne Talvitien kanssa. 24-vuotias espoolainen on pelannut kaksi edelliskautta New Jersey Devilsin organisaatiossa.

Talvitie teki päättyneellä kaudella AHL-seura Utica Cometsin riveissä 58 runkosarjaottelussa tehopisteet 3+11=14. AHL:n pudotuspelien kuudessa ottelussa Devilsin vuoden 2017 6. kierroksen (160.) varaus kirjasi pisteet 3+0.

Talvitie on pelannut vuodesta 2018 lähtien Yhdysvalloissa. Espoon Bluesin junioreista ponnistanut hyökkääjä edusti kolmen kauden ajan Penn Staten yliopistojoukkuetta, jonka jälkeen hän solmi kaksivuotisen NHL:n tulokassopimuksen New Jersey Devilsin kanssa.

Talvitien uran ehdoton kohokohta tähän mennessä on vuoden 2019 Nuorten MM-kisat, joissa hän pääsi nostamaan kultapokaalia Suomen kapteenina. Työteliäs hyökkääjä teki MM-turnauksen seitsemässä ottelussa tehot 4+3=7.