Ilveksen maalinsuulle huhutaan uutta tshekkinuorukaista.

CanesProspects-sivusto kertoo, että Carolina Hurricanesin maalivahtilupaus Patrik Hamrla, 19, olisi siirtymässä tupsukorviin ensi kaudeksi. Hamrla on myös hiljattain aloittanut seuraamaan Ilvestä Instagramissa, mikä antaa myös viitteitä tulevasta siirrosta.

Hamrla on pelannut edelliset kaksi kautta Kanadan juniorisarja QMJHL:ssä. Rimouski Océanicin 190-senttinen maalivahti pelasi päättyneellä kaudella 44 ottelua torjuntaprosentilla 89,4.

Hamrla on Hurricanesin kesän 2021 kolmannen kierroksen (83.) varaus.

Ilveksessä on nähty viime vuosina useita tshekkivahteja. Tamperelaisseurassa nimeä ovat pelanneet Jakub Malek, Lukas Dostal sekä Liigan parhaaksi maalivahdiksi kuluneella kaudella valittu Marek Langhamer.

Canes Prospects

@CanesProspects
I’m hearing that Patrik Hamrla has signed with Ilves in the Finnish Liiga for next season.