Sveitsi on saanut MM-leiriryhmäänsä mukaan ensimmäisen NHL-vahvistuksen.

Sveitsin jääkiekkoliitto julkaisi viikonloppuna päivitetyn leiriryhmän, jossa mukana on Columbus Blue Jacketsin puolustaja Tim Berni. 23-vuotias puolustaja esiintyi tällä kaudella NHL:ssä 59 ottelussa tehopistein 1+2. Muuten vastuuta tuli AHL:n puolella.

Bernille tuleva MM-kisamatka on ensimmäinen miesten arvokisatasolla.

Sveitsin MM-leiriryhmä:

Maalivahdit (3): Sandro Aeschlimann (HC Davos), Connor Hughes (Fribourg-Gottéron), Leonardo Genoni (EV Zug)

Puolustajat (9): Tim Berni (Columbus Blue Jackets), Lian Bichsel (Leksands IF), Dominik Egli (HC Davos), Michael Fora (HC Davos), Tobias Geisser (EV Zug), Andrea Glauser (Lausanne HC), Dean Kukan (ZSC Lions) Romain Loeffel (SC Bern), Christian Marti (ZSC Lions)

Hyökkääjät (13): Andres Ambühl (HC Davos), Christoph Bertschy (Fribourg-Gottéron), Enzo Corvi (HC Davos), André Heim (HC Ambri-Piotta), Fabrice Herzog (EV Zug), Johnny Kneubühler (HC Ambri-Piotta), Dario Meyer (EHC Kloten), Tyler Moy (SC Rapperswil-Jona Lakers), Damien Riat (Lausanne HC), Sandro Schmid (Fribourg-Gottéron) Sven Senteler (EV Zug), Dario Simion (EV Zug), Calvin Thürkauf (HC Lugano)