Viaplayn NHL-selostaja Antti Mäkinen antaa tuoreimmassa Kimanttia-podcastin jaksossa oman mielipiteensä Columbus Blue Jacketsin valmentajatilanteesta.

Mäkisen mielestä ilman päävalmentajaa olevan Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläisen kannattaisi harkita Leijonien kultaluotsi Jukka Jalosta tulevaan valmennustiimiinsä – ei kuitenkaan päävalmentajan paikalle. Tälle tontille Mäkinen ehdottaa mielenkiintoista nimeä.

– Mä katsoin ne vaihtoehtot mitä siellä tarjolla on ja mulle nimi Andrew Brunette tulee aika isosti esiin. Johti Floridan Presidents’ Trophyyn, mutta joutui vähän skandaalimaisesti sieltä lähtemään. On nyt New Jerseyssä apuvalmentajana ja tekee siellä helkkarin hyvää työtä.

– Brunette tottui työskentelemään valmentajana Tuomo Ruudun kanssa. Hänellä on kokemusta suomalaisen valmentajan kanssa toimimisesta, ajatellen Jukkaa, Mäkinen pyörittelee mahdollista tulevaa Columbuksen päävalmentajaa.

Brunetten, 49, päävalmentajakokemus NHL:ssä rajoittuu viime kauteen, jolloin mies johdatti Panthersin runkosarjan voittajaksi korvattuaan Joel Quennevillen alkukaudesta. Tuon jälkeen miehen pelikirjasta loppuivat sivut pudotuspeleissä, mikä johti Floridan aikaiseen kesälomaan.

Ota tuorein Kimanttia-jakso kuunteluun täältä.