Boston Bruins ja Florida Panthers kohtaavat pudotuspelien avauskierroksen toisessa ottelussa Suomen aikaa torstain vastaisena yönä. Bruins voitti avausottelun lukemin 3-1 ja johtaa sarjaa voitoin 1-0.

Avausottelusta sivussa ollut Bruinsin ykkössentteri Patrice Bergeron ei pelaa myöskään sarjan toisessa ottelussa. Joukkueen päävalmentaja Jim Montgomeryn mukaan Bergeron on loukkaantunut, mutta hän kuntoutuu hyvää vauhtia. Bergeron iski runkosarjassa 78 otteluun tehopisteet 27+31=58.

Panthers on sen sijaan saanut hyviä uutisia sairastuvalta. Hyökkääjä Sam Bennett palaa nimittäin kokoonpanoon oltuaan yli neljä viikkoa sivussa nivusvamman vuoksi. Bennett pelaa Panthersin kakkossentterinä laidoillaan Eetu Luostarinen sekä Matthew Tkachuk. Runkosarjassa Bennett iski 63 otteluun tehopisteet 16+24=40.

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
BOS head coach Jim Montgomery says this is due to injury, not illness

Fluto Shinzawa

@FlutoShinzawa
Patrice Bergeron will not play Game 2.

Jameson Olive

@JamesonCoop
Sam Bennett is back!

Maurice confirms he’s in.