Sveitsin NL-seura SC Bern on saamassa mielenkiintoisen vahvistuksen Pohjois-Amerikasta. Sveitsiläislehti Blickin tietojen mukaan tshekkihyökkääjä Martin Frk siirtyy Bernin riveihin ensi kaudeksi.

29-vuotias Frk on St. Louis Bluesin sopimuspelaaja, mutta hän on pelannut koko kuluvan kauden AHL:ssä Springfield Thunderbirdsissä. Hän on mättänyt kauden 64 otteluun tehopisteet 30+34=64 ja löytyy farmisarjan pistepörssistä sijalta kymmenen. Viime kaudella hän teki 58 AHL-otteluun puolestaan huimat tehopisteet 40+33=73 ja oli pistepörssin kuudes.

Alkujaan Frk on Detroit Red Wingsin 2. kierroksen varaus (#49) kesältä 2012. NHL-urallaan mies on päässyt pelaamaan 124 ottelua (20+21=41) edustaen Red Wingsin lisäksi Carolina Hurricanesia ja Los Angeles Kingsiä.

Frk on pelannut Pohjois-Amerikassa kaudesta 2010-11 saakka. Viimeksi hän pelasi Euroopassa siis yli 13 vuotta sitten, jolloin hän kiekkoili Tshekin juniorisarjoissa.