Kärpissä tällä kaudella loistanut Leevi Meriläinen jatkaa kauttaan seuraavaksi Pohjois-Amerikassa.

TSN 1200 -radiokanava tiedottaa, että 20-vuotias suomalaismaalivahti liittyy viikonlopun aikana AHL-seura Belleville Senatorsin mukaan. Vielä toistaiseksi ei ole kuitenkaan tiedossa, että onko Meriläinen pelikunnossa, sillä hän on ollut viime viikot loukkaantuneena.

NHL-sopimuksen Meriläinen sai kesällä 2021, kun Ottawa Senators kiinnitti hänet kolmivuotisella tulokassopimuksella. Nuori maalivahti on pelannut Pohjois-Amerikassa jo aiemminkin, kun hänet nähtiin OHL-seura Kingston Frontenacsin maalilla kaudella 2021-22.

Liigassa Meriläinen esiintyi 42 ottelussa torjuntaprosentilla 91,8. Samalla hän piti peräti kahdeksan nollapeliä.

TSN 1200

@TSN1200
Goaltender Leevi Merilainen has arrived from Finland and will be in Belleville for the weekend.