Patrik Laine on kiinnostunut pelaamaan tänä keväänä jääkiekon MM-kisoissa.

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen kertoi asiasta lauantaina Yle Urheilulle. Jalosen mukaan suomalaishyökkääjä voi olla hyvinkin käytettävissä, mikäli hän pysyy terveenä.

– Patrik oli jo viime vuonna kiinnostunut tulemaan MM-kisoihin, mutta loukkaantui harmillisesti ennen kisoja. Kyllä hänellä on sama fiilis tänä päivänäkin. Jos ei mitään ihmeitä satu, Patrik saattaa olla käytettävissä.

– Patrik suhtautuu positiivisesti Leijoniin, kuten on aina suhtautunut. Varmaan kotikisat ja ennen kaikkea kisat Tampereella kiinnostavat lisäksi, Jalonen sanoi Ylelle.

Jo tässä vaiheessa on varmaa, ettei Laine tule pelaamaan ainakaan NHL:n pudotuspeleissä, koska Columbus Blue Jackets on kevään peleistä varmuudella ulkona. Tällä kaudella hyökkääjä on esiintynyt 53 ottelussa tehopistein 22+26=48.