Arizona Coyotesin GM Bill Armstrong on ottanut harvinaisen suorasanaisen puolustuskannan päätökseensä kaupata tähtipuolustaja Jacob Chychrun Ottawa Senatorsiin NHL:n siirtotakarajalla.

Seurapomo sai tiettävästi Senatorsia parempia tarjouksia nuoresta tähdestä, joka jätti Coyotesille siirtopyynnön jo viime kesänä. Armstrongin mukaan pitkään treidihuhuissa pyörineen Chychrunin kauppaaminen ei kuitenkaan käynyt sormia napsauttamalla.

– On vaikea kaupata pelaajaa, joka pelasi edelliskauden teholukemalla -20. Hän oli surkea! Lisää siihen vielä hänen loukkaantumishistoriansa ennen tätä kautta sekä tällä kaudella. Hän on ollut sivussa kahdeksan kuukautta, Armstrong tylyttää Cam and Strick -podcastissa.

Muista NHL-seuroista ainakin Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jacketsin on väitetty tehneen Coyotesille pelaajasta Senatorsia paremman tarjouksen. Armstrong kauppasi Chychrunin lopulta Ottawaan vaihdossa  1. kierroksen ehdolliseen varausvuoroon (2023), 2. kierroksen ehdolliseen varausvuoroon (2024) sekä 2. kierroksen varausvuoroon (2026).