Los Angeles Kingsistä Columbus Blue Jacketsiin aiemmin viikolla kaupattu kaksinkertainen Stanley Cup -mestarivahti Jonathan Quick sai vielä NHL:n siirtotakarajalla siirron Blue Jacketsista eteenpäin ja Vegas Golden Knightsiin.

Maalivahtilegenda kiittelee vuolaasti Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläistä siitä, että suomalaispomo kauppasi maalivahdin tämän toiveiden mukaisesti vielä seuraan, jossa yhdysvaltalainen saa mahdollisuuden kamppailla Stanley Cupista. Blue Jacketsin pudotuspelimahdollisuudet olivat karisseet jo kauan sitten.

– Paljon tunteita. Lopulta (Kings) teki päätöksen, jonka he katsoivat parhaaksi joukkueen kannalta. Puhelun saaminen (treidin tiimoilta) on silti shokki. Päässäsi liikkuu niin paljon kaikenlaista tuolla hetkellä.

– En voi kiittää Jarmoa tarpeeksi tavasta, jolla hän hoiti asiat. Hän toimi kuin todellinen ammattilainen ja arvostan sitä todella, Quick kiittelee suomalaispomoa.

Quickilla on käynnissä vaikea kausi. 37-vuotiaan maalivahdin 5,8 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä peräti 10-vuotinen sopimus umpeutuu tänä kesänä.

LUE MYÖS: Paljastus: Jarmo Kekäläinen neuvotteli tähtisentterin hankinnasta siirtotakarajalla – treidi viedään maaliin kesällä?