Colorado Avalanche on käynyt vaihtokaupoilla Boston Bruinsin kanssa. Colorado vahvistuu maalivahti Keith Kinkaidilla, 33, ja Boston puolestaan sai hyökkääjälupaus Shane Bowersin, 23.

Kinkaid siirtyy ainakin toistaiseksi Coloradon farmiseura Eaglesin maalin suulle. Seuralle tuli kuitenkin tarvetta maalivahtivahvistukselle, kun kakkosvahti Pavel Francouz on taas loukkaantunut.

Kinkaid on pelannut tällä kaudella yhden NHL-ottelun torjuntaprosentilla 96,8. Vuosien varrella kokenut maalivahti on reissannut paljon NHL:ää ja pelannut 11 kauden aikana 168 ottelua. Seuroja hänellä on ollut kuusi ennen Coloradoa.

Bowers on alunperin Ottawa Senatorsin 1. kierroksen varaus kesältä 2017. Viime vuosina hyökkääjälupauksen kehityskäyrä on osoittanut alaviistoon. Tällä kaudella Bowers on iskenyt 37 AHL-ottelussa tehot 4+10=14.