Winnipeg Jets on saanut todella ikäviä uutisia, kun NHL:n runkosarjaa on jäljellä enää reilut 20 kierrosta.

NHL-seura tiedottaa, että huippulupaava hyökkääjä Cole Perfetti on ylävartalovamman vuoksi sivussa vähintään kahdeksan viikkoa. 21-vuotias kanadalainen ei siis pelaa enää runkosarjassa, koska Jetsin viimeinen peli on 14. huhtikuuta.

Perfettin onneksi Jets on pääsemässä mukaan pudotuspeleihin, joten kausi ei ole vielä paketissa. Joukkue on tällä hetkellä Keskisessä divisioonassa toisena, eikä kärkipaikkaa pitävä Dallas Stars ole kuin pisteen edellä.

Ainakin runkosarjan perusteella Perfettiä kaivataan varmasti mukaan myös pudotuspeleihin. Hyökkääjä on saalistanut tällä kaudella 51 ottelussa komeat 30 (8+22) tehopistettä.

Complete Hockey News

@CompleteHkyNews
Winnipeg Jets forward Cole Perfetti will miss a minimum of eight-weeks with an upper-body injury.

#GoJetsGo