NHL:ssä rysäytettiin sunnuntai-iltana kahden pelaajan ja yhden varausvuoron sisältänyt treidi.

Kovaa kilpavarustelua loppukautta ajatellen tekevä New York Rangers hankki kaupassa jo viime kauden lopulla seuraa edustaneen hyökkääjä Tyler Motten Ottawa Senatorsista vaihdossa hyökkääjä Julien Gauthieriin ja ehdolliseen 7. kierroksen varausvuoroon (2023).

1,35 miljoonaa dollaria tästä kaudesta tienaavan Motten, 27, sopimus umpeutuu kesällä. Mies on pelannut kuluvalla kaudella 38 ottelua tehoin 3+6.

Toiseen suuntaan matkaa Rangersin entinen ykköskierroksen varaus Gauthier, 25, joka on mahtunut kuluvalla kaudella NHL-kokoonpanoon 40 ottelussa ja tehtaillut niissä tehot 6+3. Myös Gauthierin 800 000 dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen.

Ottawa Senators

@Senators
Trade announcement: The #Sens have acquired forward Julien Gauthier and a conditional seventh-round draft pick in 2023 from the @NYRangers in exchange for forward Tyler Motte. 1/2