NHL:n tämän kauden runkosarjaykkönen Boston Bruins hakee vielä siirtojen takarajalla kovan luokan vonkaletta pakistoonsa.

Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Bruinsin seurajohto on rajannut siirtokohteet kahteen huippunimeen.

– Yksi syistä Vladislav Gavrikovin heivaamiseen pois Columbus Blue Jacketsin pelaavasta kokoonpanosta on se, että Bruins on kiinnostunut pelaajasta. He ovat edelleen kiinnostuneita myös Jacob Chychrunista, mutta samalla he ovat myös Gavrikovin perässä, Friedman paljastaa.

Bruinsin tukala palkkakattotilanne on Friedmanin mukaan suurin syy sille, ettei kauppoja ole vielä syntynyt.

– Yksi syistä on palkkakatto. Bruinsin on tehtävä joitakin peliliikkeitä mahdollistaakseen kauppojen syntymisen. Katsotaan, mihin asiat johtavat seuraavien päivien aikana. Vasemman puolustajan paikka on osa-alue, johon Bruins on juuri nyt keskittynyt, toimittaja vahvistaa.

Ainakin Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläisen kerrottiin aiemmin vaativan jättimäistä korvausta viimeistä sopimusvuottaan pelaavasta Gavrikovista (lue lisää täältä).