Connor Bedard -jahtiin ilmoittautuneen Columbus Blue Jacketsin kuumin siirtonimi Vladislav Gavrikov on parhaillaan ulkona joukkueen pelaavasta kokoonpanosta mahdolliseen siirtoon liittyvistä syistä.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Chris Johnstonin mukaan Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen vaatii kuitenkin 27-vuotiaasta venäläispuolustajasta hintaa, joka saattaa lopulta romuttaa siirtosuunnitelmat.

– Blue Jackets pitää tiukasti kiinni vaatimuksestaan, joka on kolme varausvuoroa: ensimmäisen, kolmannen ja neljännen kierroksen varaukset. Näin kuulin ainakin yhden seuran toimesta. Asiasta tekee entistä vaikeamman se, että kyseessä on viimeisen sopimuskauden pelaaja, Johnston kertoo.

– Ei vaikuta siltä, että hän olisi valmis neuvottelemaan välittömästi jatkosopimuksesta minkä tahansa seuran kanssa, joten hänet hankkiva seura saattaisi käyttää kolme varausvuoroa vuokrapelaajaan, joka voi päätyä vapaille markkinoille jo tänä kesänä, toimittaja muistuttaa.

Jos Kekäläisen asettamaa hintalappua ei oteta huomioon, olisi Gavrikov palkkansa puolesta vuokrapelaajaksi varsin edullinen vaihtoehto. Isokokoinen peruspakki kuittaa tästä kaudesta vain 2,8 miljoonaa dollaria.