St. Louis Blues, Minnesota Wild ja Toronto Maple Leafs ovat käyneet keskenään kauppaa. Keskeisimpänä siirtokohteena treidissä oli Ryan O’Reilly.

Wild oli tässä viritelmässä statistin roolissa. GM Bill Guerin suostui ottamaan 25 prosenttia O’Reilllyn palkanmaksuvastuusta vuoden 2025 neljännen kierroksen varausvuoroa ja WHL-kiekkoa pelaavaa hyökkääjälupaus Josh Pillaria vastaan.

Maple Leafs hankki Blues-kapteenin lisäksi Noel Acciarin. O’Reillyn palkasta kanadalaisseura maksaa vain 25 prosenttia nuottipaitojen pulittaessa yhä puolet.

Vuoden 2023 varaustilaisuuteen Blues saa ensimmäisen ja kolmannen kierroksen varausvuoron. Ensi vuoden draftissa missourilaiset ovat yhtä kakkoskierroksen varausvuoroa rikkaampia.

Uusiksi pelaajiksi organisaatioonsa Blues sai Mihail Abramovin ja Adam Gaudetten. Molemmat ovat viettäneet tähänastisen kautensa kokonaisuudessaan AHL:ssä.

O’Reillyn kausi on ollut totuttuun tasoon nähden varsin alavireinen. Kymmenen kauden ajan vähintään 55 tehopisteen tahdissa ollut 32-vuotias sentteri on kerännyt 40 ottelussa vain 19 pojoa. 7,5 miljoonan dollarin sopimus umpeutuu tänä kesänä.

Acciarin sopimus on myös katkolla. 31-vuotiaan työteliään hyökkääjän pistesaldo näyttää 54 kamppailun jälkeen lukemia 10+8=18.