Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen yrittää kaikin keinoin suojata kärkipuolustajaansa Vladislav Gavrikovia mahdolliselta loukkaantumiselta.

Blue Jackets tiedottaa, että 27-vuotias Gavrikov seuraa ensi yön New Jersey Devils -ottelun katsomon puolelta tulevan vaihtokaupan takia.

Sportsnetin sisäpiiritoimittajan Chris Johnstonin tietojen mukaan Gavrikovin kauppaaminen ei kuitenkaan ole vielä tällä hetkellä ajankohtaista. Gavrikovin agentille Dan Milsteinille on annettu lupa neuvotella mahdollisten vaihtopartnereiden kanssa etukäteen suojattinsa jatkosopimuksesta.

Gavrikov on ollut tällä kaudella Blue Jacketsin alakerran tärkein mies tähtipuolustaja Zach Werenskin ollessa sivussa. Puolustussuuntaan erinomainen venäläinen on tehnyt tällä kaudella 52 ottelussa tehopisteet 3+7=10.

The Athletic -sivuston mukaan Kekäläinen on tällä hetkellä Suomessa pelaajatarkkailureissulla, mutta miehen uskotaan käyvän jatkuvia neuvotteluja kännykän välityksellä. Suomalais-GM:n on raportoitu metsästävän kärkipuolustajastaan vastikkeena ensimmäisen kierroksen varausvuoroa.

CBJ Public Relations

@BlueJacketsPR
LINEUP UPDATE: Blue Jackets D Vladislav Gavrikov will be a healthy scratch for tonight’s game vs. New Jersey. He is being held out of the lineup for trade-related reasons. #CBJ