Vegas Golden Knights kaatoi viime yönä Minnesota Wildin numeroin 5-1. Voitosta piti kuitenkin maksaa valtava hinta.

Vegasin ykkösvahti Logan Thompson loukkaantui ottelun kolmannessa erässä. Tilanteessa ei ollut kontaktia pelaajien kanssa, vaan pelkkä venytys hajotti Thompsonin paikat. Maalivahti ei päässyt omin voimin pois jäältä, vaan tarvitsi apua pelaajilta ja huoltajilta.

– Hän pystyy liikkumaan. Hän menee aamulla magneettikuvaukseen ja saamme silloin lisää tietoja. Toivottavasti meillä on hyviä uutisi. Toivottavasti tämä on nopeasti ohi, mutta emme tiedä ennen huomista, kommentoi Vegasin päävalmentaja Bruce Cassidy.

Thompson on ollut tällä kaudella Vegasin ehdoton ykkösvahti. Hän on pelannut 35 ottelua torjuntaprosentilla 91,3. Kakkosvahti Adin Hillin torjuntaprosentti 19 ottelussa on puolestaan 90,8.

Vegas on tällä hetkllä tyynenmeren divisioonan ykkösenä, mutta kilpailu pudotuspelipaikoista on todella tiukkaa. Seattle Kraken, Edmonton Oilers ja Los Angeles Kings ovat vain kolmen sarjapisteen päässä Vegasista.