NHL:ään kesän 2014 varaustilaisuudessa 1. kierroksen 6. pelaajana varattu ja sittemmin lähtöpassit Vancouver Canucksista seksuaalirikossyytteiden takia saanut Jake Virtanen on nyt ajautunut ongelmiin myös nykyisessä sveitsiläisseurassaan.

Käkikellomaan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa EHC Vispiä edustava suomensukuinen kanadalaishyökkääjä on ollut sivussa joukkueensa kahdesta viimeisestä pelistä.

Swisshockeynews-sivuston saamien tietojen mukaan seura on nyt hyllyttänyt hyökkääjän joukkueen sääntöjen rikkomisesta. Pelaaja ei ole tiettävästi ollut halukas osallistumaan valmentaja Marco Schüpbachin vetämiin harjoituksiin tai ollut muutoinkaan hyvä joukkuepelaaja.

Pistesarakkeen osalta Virtasen kausi on ollut onnistunut. 26-vuotias entinen NHL:n ykköskierroksen varaus on takonut 21 pelissä komeat 14+11=25 tehopistettä.

EHC Visp kaupittelee parhaillaan ongelmapelaajaansa muille seuroille.