Montreal Canadiensin Joel Edmundson on ollut pitkään yksi pelaajamarkkinoiden kuumista puolustajista. Kovista nyrkeistään tunnettu ex-hyökkääjä Georges Laraque antoi podcast-vierailullaan kuitenkin varoittavan sanan Oilersiin yhdistetystä 29-vuotiaasta kanadalaispuolustajasta.

— Ei valheen sanaa, hänen selkänsä on mennyttä, Laraque täräyttää Oilers Now’ssa. Hänellä on tyräongelmia selässään, minkä vuoksi hänen selässään pidetään jatkuvasti jääpussia, ja hän on hidastunut paljon. Hän on iso pettymys, ei halun puutteen vuoksi, vaan koska fyysisesti hän ei vain pysty enää siihen.

Laraque tunnetaan pelaajauraltaan erityisesti Edmonton Oilers -paidasta, jota hän piti yllään 490 ottelun verran. Taustaa löytyy myös Canadiensistä, sillä hän syntyi Montrealissa ja pelasi Habsissä NHL-uransa 61 viimeistä peli.