Vancouver Canucks on vahvistanut sunnuntaina jo päiviä mediassa pyörineen huhun Rick Tocchetin palkkaamisesta seuran uudeksi päävalmentajaksi Bruce Boudreaun tilalle.

Pelaajaurallaan 18 kautta NHL:ssä pelannut Tocchet, 58, on toiminut NHL:ssä aiemmin Tampa Bay Lightningin sekä viimeksi Arizona Coyotesin päävalmentajana. Tocchet kuului lisäksi Pittsburgh Penguinsin valmennustiimiin joukkueen voitettua peräkkäiset Stanley Cupit vuosina 2016 ja 2017.

Tocchet tuo mukanaan nimekkään valmennustiimin, sillä apuvalmentajiksi saapuvat NHL-legendat Adam Foote ja Sergei Gontshar. Kaksikko korvaa apuvalmentajan pestissä Trent Cullin, joka jättää joukkueen Boudreaun vanavedessä.

Vancouver Canucks

@Canucks
General Manager Patrik Allvin announced today that the club has made multiple changes to its coaching staff.

DETAILS | vancanucks.co/3ZWwMVS