Buffalo Sabres on nostanut 11 kautta seuraa edustaneen maalivahti Ryan Millerin pelipaidan kotiareenansa KeyBank Centerin kattoon.

Vuonna 2010 NHL:n parhaan maalivahdin Vezina-pystillä palkittu Miller, 42, on 284 voitollaan Sabresin seurahistorian eniten voittoja torjunut maalivahti. Amerikkalaistorjuja on seurahistorian ykkönen myös pelatuissa otteluissa, torjuntojen määrässä sekä yhden kauden aikana torjutuissa voitoissa.

Milleristä tuli samalla Sabresin seurahistorian kahdeksas pelaaja, joka saa paitansa hallin kattoon. Aiemmat nimet ovat Gilbert Perreault (11), Richard Martin (7), Rene Robert (14), Tim Horton (2), Danny Gare (18), Pat LaFontaine (16) sekä legendaarinen maalivahti Dominik Hasek (39).

Sabres kauppasi Millerin St. Louis Bluesiin kesken kauden 2013-14. Tuon jälkeen maalivahti torjui vielä kolmen kauden ajan Vancouver Canucksissa, minkä jälkeen matka jatkui neljäksi kaudeksi Anaheim Ducksin paitaan. Lopullisesti Sabresin kesän 1999 viidennen kierroksen varaus ripusti räpylän naulaan 18 NHL-kauden jälkeen keväällä 2021.