Mark Spector on kenties äänekkäin tunnettu Jesse Puljujärven arvostelija. Tällä kertaa NHL-toimittaja vastasi Biisonikuningasta Valeri Nitshushkiniin vertaavan kollegan twiittiin negatiiviseen sävyyn.

— 31 joukkuetta, mukaan lukien kuka tahansa tilastoanalyysiin eniten luottava NHL:ssä, olisi voinut saada tämän pelaajan yli kahden kauden ajan koko ajan laskevaan hintaan, Spector kommentoi Craig Needlesin julkaisuun. Kukaan ei ole astunut esiin.

Needles oli esittänyt, että Puljujärvellä on melko merkittävä potentiaalia olla Nitshushkinin kaltainen läpimurtopelaaja toisessa ympäristössä. Joukkueiden pitäisi hänen mukaansa pyrkiä taivuttelemaan Edmonton Oilers -GM treidaamaan Puljun itselleen pientä vastinetta vastaan.

Mark Spector🇨🇦🇺🇦

@SportsnetSpec
31 "teams," including whoever you consider to have the most analytics leanings in the NHL, could have had this player for the last two-plus seasons. For an ever-decreasing price.
None have stepped to the plate.

Craig Needles

@NeedlesOnNews
Puljujarvi has pretty significant Nichushkin potential and teams should be trying to trick Ken Holland into trading him for a song.

Keskustelun käynnistivät Micah Blake McCurdyn esille nostamat edistyneet tilastot, joiden mukaan Puljujärvi olisi parannus minkä tahansa joukkueen nelos-, useimpien kolmos- ja muutaman kakkoskenttään.

Micah Blake McCurdy

@IneffectiveMath
Even if you took it as read that he would literally never score, Jesse Puljujärvi would still be an upgrade on every team's fourth lines, most third lines, and perhaps even a few second lines.