New York Rangers on pyörinyt siirtohuhuissa Patrick Kanen todennäköisimpänä seuravaihtoehtona siinä tapauksessa, että Chicago Blackhawks päättäisi luopua seuraikonistaan vielä ennen siirtotakarajan umpeutumista.

Sisäpiiritoimittaja Frank Seravallin mukaan Rangersin ja Blackhawksin neuvottelut Kanesta ovat toistaiseksi jumissa, minkä myötä Rangers on siirtämässä katseensa muihin siirtokohteisiin. Seuran ykköstargetiksi onkin Seravallin mukaan noussut nyt San Jose Sharksin Timo Meier.

– Uskoakseni kaikki ovat kiinnostuneita siitä, mitä Kanen kohdalla tapahtuu. Rangers on yhä mukana kilpajuoksussa, mutta he ovat myös siirtäneet katseitaan toisaalle. Saamieni tietojen mukaan Timo Meier on noussut hyvin korkealle listalla mahdollisista Rangersin siirtokohteista, Seravalli kertoo.

Meier, 26, on pelannut tällä kaudella 45 ottelua ja tehtaillut niissä 25 maalia ja 45 tehopistettä. Sveitsiläinen pelaa parhaillaan viimeistä kautta 4-vuotisesta, kuuden miljoonan dollarin vuosipalkan takaavasta sopimuksestaan. Meierin hankkimisen puolesta puhuu paitsi Kanea tuntuvasti pienempi vuosipalkka, myös se, että laitahyökkääjä on kuluvan kauden jälkeen rajoitettu vapaa agentti.