Vancouver Canucksin jykevä puolustaja Luke Schenn herättää kiinnostusta NHL:n siirtomarkkinoilla.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin tietojen mukaan Tampa Bay Lightning haluaisi entisen puolustajasoturinsa riveihinsä kevään pudotuspelitaistoihin. 33-vuotias kanadalainen voitti Stanley Cupin Lightningin riveissä keväällä 2020 ja 2021.

– Uskon, että Lightning on jälleen kiinnostunut hänestä. En yllättyisi, jos he aikovat tehdä tarjouksen hänestä. Lightning on ykkössuosikki Schennin uudeksi joukkueeksi, Friedman sanoi Sportsnetin lähetyksessä.

Schenn pelaa NHL:ssä uransa pisterikkainta ja fyysisintä jääkiekkoa. Yli satakiloinen järkäle on kirjannut 42 ottelussa tehopisteet 2+12=14 ja hän johtaa tällä hetkellä NHL:n taklaustilastoa huimalla 193 niitillään.

Schennin 850 000 dollarin palkalla varustettu sopimus päättyy tähän kauteen.