Ottawa Senators kaupittelee aktiivisesti kallispalkkaista puolustaja Nikita Zaitsevia, kertoo NHL-toimittaja Kevin Weekes.

Weekesin mukaan tästä ja ensi kaudesta 4,5 miljoonaa dollaria kummastakin tienaava 31-vuotias pakkijärkäle olisi tarjolla varsin huokeaan hintaan.

– Minulle on kerrottu Senatorsin hakevan aktiivisesti Zaitsevin siirtoa. He ovat antaneet hänelle luvan neuvotella myös itse muiden seurojen kanssa. Ymmärrykseni mukaan Sens on valmis luopumaan korkeasta varausvuorosta tai prospektista mahdollistaakseen siirron, Weekes kertoo.

Zaitsevin kausi on ollut vaikea. Venäläinen on mahtunut Senatorsin pelaavaan kokoonpanoon vain 19 ottelussa (0+3). Siirtolistankin läpäissyt pakkijärkäle on pelannut kauden aikana myös kolme peliä AHL:ssä.

Zaitsevilla on sopimuksessaan 10 joukkuetta sisältävä siirtopykälä.