Mikkelin Jukurit tiedottaa tehneensä loppukauden kattavan lainasopimuksen hyökkääjä Liam Kirkin kanssa. 22-vuotias englantilainen on NHL-seura Arizona Coyotesin sopimuspelaaja.

Kirk on pelannut viime kaudesta lähtien Coyotesin AHL-seurassa Tucson Roadrunnerseissa sekä ECHL-seura Atlanta Gladiatorsissa.

Kirk teki itselleen nimeä vuoden 2021 MM-kisoissa, kun hän voitti Ison-Britannian väreissä turnauksen maalikuninkuuden seitsemällä osumallaan. Hänet valittiin turnauksen tähdistökentälliseen.

Jukurien kehityspäällikön Mikko Hakkarainen mukaan Kirk oli jo MM-kisojen jälkeen lähellä siirtoa Mikkeliin.

– Kun tilaisuus hankkia hyökkääjä Mikkeliin tuli uudelleen eteen, oli se käytettävä. Liamin perässä oli useat Euroopan huippuseurat, joten on mahtavaa, että hän valitsi meidät. Jukurit saa Liamista monipuolisen hyökkääjän, joka voi pelata keskellä ja laidassa. Ennen kaikkea hän on luontainen maalintekijä, Hakkarainen sanoi tiedotteessa.

Kirk saapuu Suomeen ensi maanantaina. Jukurit pelaa tiistaina Tapparaa vastaan.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Welcome to Mikkeli, Liam! 👋🤩

Jukurien hyökkäys vahvistuu 22-vuotiaalla Liam Kirkillä. Kirk on NHL-seura Arizona Coyotesin sopimuspelaaja, ja hän saapuu Mikkeliin loppukauden kattavalla lainasopimuksella.

📝 Lue lisää: jukurit.fi/fi-fi/article/…

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga