Legendaarinen ex-NHL-puolustaja Chris Pronger on asettunut Jacob Trouban tueksi New York Rangersin kapteenin saatua kovaa palautetta taklauksestaan Chicago Blackhawksin Andreas Athanasiouta kohtaa viikonlopun ottelussa.

Athanasioun mielestä Trouba metsästää tarkoituksella vastustajien pelaajia, koska miehen pelilliset taidot eivät muuten riitä kattamaan puolustajan jättimäistä palkkaa. Prongerin mielestä kyseessä oli puhdas avojään taklaus. Kovasta pelityylistään tunnettu legenda sälyttää vastuun tapauksesta Athanasioun niskaan.

– Viimeksi kun tarkistin asian, taklaaminen oli yhä sallittua NHL:ssä. Ehkä hänen (Athanasioun) pitäisi pitää päänsä ylhäällä eikä itkeä toimittajille. Fyysisyys on valtava osa Trouban peliä. Tämä nähtiin viimeksi pudotuspeleissä Sidney Crosbya vastaan. Hän laittaa kaverit maksamaan hintaa. Toisinaan hän pelaa sääntöjen rajamailla, mutta yleensä sallittujen sääntöjen puitteissa, Pronger laukoo SNBets-sivustolle.

– Se oli hieno avojään taklaus. Ehkä hänen pelissään on hieman turhautumista joukkueen heikon kauden myötä. Kenties hän yritti lähettää joukkueelleen viestin siitä, että on pelattava kovaa joka ikinen ilta, Pronger näkee.

Katsoa Trouban taklaus ja vedät omat johtopäätöksesi alta löytyvältä videolta.

Blackhawks Talk

@NBCSBlackhawks
Chicago vs. Jacob Trouba