Philadelphia Flyersin sopimuspelaaja Samu Tuomaalan lainapesti Suomessa ei ole sujunut odotusten mukaisesti.

Vasta 19-vuotias hyökkääjä lähti jo kesken viime kauden lainalle Liigaan, mutta minuutit olivat tiukassa niin Sportin kuin Jukurienkin riveissä. Tällä kaudella tilanne ei ole muuttunut parempaan suuntaan, sillä Tuomaala on esiintynyt vain kahdeksassa liigaottelussa ilman tehopisteitä.

Tällä viikolla nuorelle hyökkääjälle haetaankin peliminuutteja Mestiksestä, kun hän viettää viikon Imatran Ketterän mukana. Tuomaala on pelannut tällä kaudella jo aiemmin kaksi Mestis-ottelua, mutta tuolloin Heinolan Peliitoissa.

Liiga- ja Mestis-otteluiden lisäksi Flyers-lupaus on esiintynyt myös Jukurien U20-joukkueessa. Kymmenessä ottelussa on syntynyt tehot 2+3=5.

Tuomaalan tilastot tällä kaudella:

Jukurit, Liiga, 8 ottelua, 0+0=0
Jukurit U20, U20 SM-sarja, 10 ottelua, 2+3=5
Peliitat, Mestis, 2 ottelua, 1+1=2