Ruotsalaishyökkääjä Jesper Bratt teki viime kesänä kovan ratkaisun. Hän kieltäytyi New Jersey Devilsin pidemmästä sopimustarjouksesta huippukauden jälkeen. Hän paukutti viime kaudella 76 ottelussa 73 tehopistettä, joten kiusaus pitkään diiliin oli varmasti suuri.

Bratt kuitenkin kieltäytyi pitkästä ja rahakkaasta sopimuksesta. Sen sijaan hän halusi mieluummin yhden vuoden ja 5,45 miljoonan dollarin arvoisen diilin.

Nyt näyttää siltä, että Brattin veto itsensä puolesta on kantamassa hedelmää. Hän on iskenyt kauden 14 ottelussa tehot 5+13=18. Tällä tahdilla hän on paukuttamassa yli sata tehopistettä runkosarjassa.

Ensi kesänä Bratt tulee saamaan valtavan palkankorotuksen. Asiantuntija-arvioiden mukaan Brattin vuosipalkka voi nousta jopa 10 miljoonaan dollariin.

Bratt on alunperin Devilsin 6. kierroksen varaus vuodelta 2016.