Viimeisten kausien aikana Liigassa TPS:n paidassa loistaneet Juuso Pärssinen ja Markus Nurmi ovat aloittaneet uransa loistavasti Pohjois-Amerikan kaukaloissa. Molemmat pelaavat AHL:ssä Milwaukee Admiralsissa, joka on Nashville Predatorsin farmiseura.

Nuoret hyökkääjät ovat pelanneet tähän mennessä kymmenen ottelua tällä kaudella. 24-vuotias Nurmi on kasannut tehopisteet 3+7=10, kun taas 21-vuotias Pärssinen on iskenyt pisteet 2+7=9. Molemmat kirjauttivat tehot 1+1 joukkueensa edellisessä ottelussa, jonka Admirals hävisi lukemin 3-5 Chicago Wolvesille.

Piste per peli -tahdissa etenevä Nurmi on ollut alkukaudesta joukkueen paras pistemies. Pärssisen lisäksi kolme muutakin Admirals-pelaajaa on tehnyt yhdeksän tehopistettä.

Näet Nurmen ja Pärssisen edellisottelun maalit alta tai linkeistä.

y - Milwaukee Admirals

@mkeadmirals
Who loves scoring goals before 11am?
Markus Nurmi does.

y - Milwaukee Admirals

@mkeadmirals
We call it the Finnish Finesse 🇫🇮