NHL-kautensa kuudella tappiolla aloittanut ja sittemmin 12 pelistään vain kolme voittoa napsinut Vancouver Canucks on tällä hetkellä kriisin partaalla.

Nyt oman lusikkansa soppaan on heittänyt seuran presidenttin Jim Rutherford, joka heitti Sportsnetin haastattelussa päävalmentaja Bruce Boudreaun tylysti bussin alle.

– Tässä vaiheessa kautta olisin odottanut parempaa. En pitänyt siitä, miten harjoitusleirimme sujui ja jatkoimme samaan malliin myös runkosarjan alettua. Paljon asioita täytyy tapahtua.

– Meidän on pelattava vahvemalla pelisysteemillä ja oltava vastuullisempia osa-alueilla, joilla monet pelaajamme ovat epäonnistuneet. Asioiden on muututtava. Jos pelaat kotona ja johdat peliä kolmella maalilla, et yksinkertaisesti voi hävitä, Rutherford tylyttää.

Kysyttäessä, onko Bruce Boudreau oikea mies joukkueen penkin taakse, antaa Rutherford paljon puhuvan vastauksen.

– Pelaamme löysästi. En usko, että tämä tyyli on se, jolla pärjäät pitkässä juoksussa, mikäli haluamme kamppailla pudotuspelipaikasta, Rutherford lataa.

Jo 67-vuotias Boudreau palkattiin Canucksin peräsimeen kesken viime kauden. Rutherfordin puheista päätellen veteraaniluotsin lähtölaskenta ulos seurasta on jo pitkällä.